Nieuwsbrief TalentIndex Juli

Breaking news

Nieuw raamcontract dienstencheques met het Vormingsfonds Diverscity
+ partner Vorm DC ESF project

GRATIS OPLEIDINGEN

Vanaf 1 september 2021 kunnen DCO binnen OCMW, steden en gemeenten genieten van een extra subsidie vanuit het Vormingsfonds Diverscity, hiermede wordt de kostprijs van de opleider herleid naar GRATIS.

En dit voor volgende opleidingen:

ONLINE
KLASSIKAAL

Voor de andere dienstencheque-organisatie kan verder gebruik gemaakt worden van een heel gunstig tarief, aangeboden door het ESF project van Vorm DC. Opleidingen zijn terug te vinden op onze website

GRATIS OPLEIDINGEN VOOR CONSULENTEN

De opleidingen in samenwerking met Cevora voor consulenten van paritair comité 200 worden GRATIS aangeboden.
Onze acht verschillende kosteloze opleidingen kan je in open aanbod volgen ofwel laten doorgaan in jouw eigen bedrijf, samen met jouw medewerkers /collega’s (vanaf 6 deelnemers).
Nieuw in ons aanbod is de opleiding: ‘Omdenken als tool om het welzijn van mezelf en mijn huishoudhulpen te verhogen’. Hierin leer je om de platgetreden paden om problemen aan te pakken te verlaten. Gedaan dus met klassieke remedies waarvan je vooraf weet dat deze toch niet zullen werken. Nieuwsgierig naar deze en onze opleidingen?

Wie zijn wij

TALENTINDEX is een opleidingscentrum bestaande uit een samenwerking van enthousiaste professionele opleiders en coachen met een grote expertise en passie binnen de dienstencheques-sector.
Elk van ons heeft op de werkvloer gestaan of staat en gebruikt deze ervaring in zijn opleiding. Elke opleiding is doorspekt van praktijkvoorbeelden en doorleefde er-varingen. Wij gaan praktisch te werk, theorie is een vervolg van de praktijk. We zorgen ervoor dat elke opleiding een overvloed van tips en tricks heeft die ’s anderdaags kunnen toegepast worden op de werkvloer.
Wij garanderen pedagogisch opgebouwde opleidingen met de mogelijkheid tot opvolging en feedback.