Voor management

1-op-1 coaching

Naar een krachtigere manier van leiding geven.

Advies

Een tweede opinie voor een effectiever bedrijf.

Advies en coaching om je bedrijf naar het next level te tillen.

Eye-openers voor een krachtig leiderschap.

Wil je de werking van je onderneming verbeteren? Of zoek je een andere manier van leiding geven? We ondersteunen en begeleiden je persoonlijk.

Advies

Met advies willen wij jou en je organisatie ondersteuning bieden in de zoektocht naar een duurzaam bedrijfsklimaat en een gezonde werkomgeving. Samen op zoek gaan naar de formule: van tevreden naar gelukkige medewerkers.

Ben je zaakvoerder, kaderlid of medewerker? Met onze coaching bieden we je een individuele ondersteuning aan om nieuwe inzichten en vaardigheden te verwerven.

Wat ook jouw doelstelling is (meer voldoening vinden in jouw werk, jouw team anders aansturen, efficiënter communiceren, …) we helpen je op weg en begeleiden je tot jouw bestemming.

1-op-1 coaching

Via een individueel begeleidingstraject helpen we u als leidinggevende meer inzicht te krijgen in uw eigen functioneren om zo uw team nog beter aan te sturen.

Hierbij zetten we verschillende middelen in, gaande van personal branding, inzichten in het leidinggeven in zijn klassieke vorm, motivatiemanagement, de kunst van dynamisch en uitdagend communiceren, inspirerend coachen, delegeren tot het opbouwen van vertrouwen met uw medewerkers.

Case study

In organisatie X was het absenteïsme heel hoog ten gevolge van een negatieve sfeer. Medewerkers voelden zich nog weinig betrokken. Na het coachen van het management werd een pilootgroep geïnstalleerd waarin verschillende disciplines waren vertegenwoordigd (geen ondernemingsraad). Hier zijn we aan de slag gegaan met het onderwerp ‘communicatie’. We bespraken stellingen werden en zetten ze om in acties. Hierbij is het cruciaal het draagvlak te vergroten en de verantwoordelijkheid aan de deelnemers te geven. Na de sessies moet verplicht ‘geroddeld’ worden over wat we besproken hebben.


Concrete acties die hieruit volgden:

(na 4 sessies van 3 uren)

Een wall of fame werd geïnstalleerd, centraal in de organisatie: een bord waar positieve quotes en nieuws worden aangebracht, jobrotatie werd uitgeprobeerd, verbetering van taakafspraken werden gemaakt, …
Kleine stappen maar de start van een nieuwe draagvlak en positieve waarneming naar zichzelf en de organisatie.

Veelgestelde vragen

Een antwoord op de meest gestelde vragen. Zit jouw vraag er niet tussen?
Aarzel dan niet om ons te contacteren. Tot binnenkort!

Over welke expertise beschikt TalentIndex?

We beschikken over gespecialiseerde coaches die kunnen bouwen op hun ruime expertise. De inhoud kan steeds direct toegepast worden op de werkvloer.

Waar gaan de opleidingen en coaching door?

Dit kan bij u 'in company', in een (gehuurde) locatie naar wens, of in de rustige meetingruimte van TalentIndex in Gent.

Een andere vraag?

Contacteer ons gerust voor een uitgebreid antwoord op uw vraag.

TalentIndex heeft enkele opleidingen gegeven aan onze bediendes.
Omdat ze de sector van de dienstencheques goed kennen, kunnen ze met de nodige ervaring spreken in hun opleidingen.
Dit werd door onze consulenten enorm gewaardeerd.
Dit in combinatie met andere inzichten kan ze de groep boeien in het verhaal en stapt iedereen met een vernieuwde visie en uitgebreide kennis buiten.
Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar een opleider die echt iets kan bijbrengen binnen het bedrijf.
Liesbet Lauwens

Operations Assistant & Preventie Adviseur, Het Poetsbureau